Ads Top

Nisi papučar ako spremiš doručak svojoj ženi - 5 dedinih savjeta koji su me učini boljim čovjekom

 Napraviti doručak svojoj ženi ili ti pomoći joj u kućnim poslovima, nije znak da ste papučar. To je zapravo znak da vam je stalo do vaše voljene osobe i želite joj pomoći kako bi makar malo osjetila olakšanje i odmor od velikog broja obaveza koje je čekaju kod kuće.


Morate shvatiti ako ste muškarac to vam ne daje za pravo da vas ništa ne zanima po pitanju kućnih poslova. Razmislite, ni žena nije dužna da sve mora sama završavati. Naporedo sa svojim poslom.


Pravi muškarac koji voli svoju ženu pomoći će joj u svemu. A ovih 5 osobina ga najbolje opisuju:


1. Pravom muškarcu ništa nije teško


Pravi muškarac nikad neće dozvoliti da njegova žena padne sa nogu od posla dok on gleda utakmicu. Uvjek će biti tu da joj pomogne u svemu i ako treba da je odmjeni u potpunosti ako je došla kući umorna sa posla.


2. Ne pada pod uticaj drugih ljudi


Veliki problem svih muškaraca jeste: "Šta će reći narod ako on pospremi kuću napravi doručak". Pravom muškarcu je to nebitno. Svjestan je da mu taj narod ništa dobro neće donjeti. Bitno mu je samo usrećiti voljenu osobu.


3. Nije ga sramota što voli svoju ženu


Nije ga sramota što voli svoju ljepšu polovinu. To i dokazuje tako što će uraditi bilo šta kako bi njoj izašao u susret.


4. Pravi muškarac se ne trudi biti gazda u kući


Dobar muškarac slogan "Gazda u kući". Smatra kao ponižavanje voljene osobe.  Smatraju, ukoliko voliš osobu sa kojom si u braku, na tako nešto nećeš nikad ni pomisliti a kamoli izgovoriti.


5. Pravi muškarac smatra da riječ papučar nema nikakvo značenje


Razmišljanje kulturnog i obrazovanog muškarca dosta se razlikuje od većine muškaraca. Sinonim papučar smatra da su izmislili muškarci kojima je jedini cilj poniziti normalnog čovjeka i napraviti mu problem u braku.


Autor teksta: E.T


Napomena: Svako kopiranje sadržaja je strogo zabranjeno bez saglasnosti autora

Pokreće Blogger.