Ads Top

Inteligencija žene ogleda se u njenom ponašanju - 7 stvari koje pametna žena sebi neće dozvoliti

 Pametne žene su danas veoma lako prepoznatljive. Prvenstveno zbog toga što ih ima jako malo. Takođe ni muškarci nisu puno odmakli. Jedina je razlika u tome što muškarci ne mogu nikad biti iskorišteni, dok žene itekako mogu. Sedam stvari koje pametna žena sebi nikada neće dozvoliti:


1. Pametna žena vodi računa kako se oblači


Najbinije od svega joj je skladno se obući. Ispod svakog nivoa su joj kratki minići, suknjice, duboki dekoltei i ostale provokativne stvari. Ona oblači sve, ali stim da to prati standarde jedne dame, a to znači, ništa previše naglašeno.


2. Inteligencija žene ogleda se u njenom ponašanju


Pametnu ženu nikada nećete moći viditi da se prosto ponaša. Veoma je svjesna da je ponašanje nešto što osvjetlava obraz svake pametne osobe. Čim vidite da se neko ne zna ponašati znajte da taj nema ni srama a ni obraza.


3. Inteligentna žena bira društvo


Ona sebi nikada neće dozvoliti da bude u društvu jeftinih i besramnim osoba. Uvjek joj je na umu pravilo starog naroda: "Skim si - Takav si".


4. Čast i moral su joj na prvom mjestu


Pametna žena čuva svoju čast prvenstveno radi sebe a takođe i zbog svojih roditelja. Vrlo dobro je svjesna da gubljenjem časti neće samo sebe baciti na dno, nego će zajedno sa sobom povući i svoje roditelje.


5. Cilj joj je udati se za pametnog muškarca


Inteligentna žena je svjesna da je pametan i dobar muškarac pravo bogatstvo. Njoj nije u cilju pred sebe šetati osobu koja se ne zna ponašati i koja će je sramotiti u svakom smislu. Cilj joj je šetati nekoga skim će se ponositi.


6. Inteligentna žena nebitnim ljudima ne daju na značaju


Pametna žena se neće svađati, ona će vas jednostavno prekrižiti, da ne postojite više u njenom životu. Drugačije rečeno, ona sebe neće spustit na taj nivo da se prepire sa nekim. U njenoj glavi uvjek postoji ignor opcija.


7. Ne toleriše tuđe gluposti


Nema živaca da sluša ispade glupih ljudi. Osobe sa kojim nije na istoj talasnoj dužini gledaće da zaobiđe u širokom luku.


Autor teksta: E.T


Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Pokreće Blogger.