Ads Top

4 savjeta razvedene žene: Ne dozvoli sebi da živiš od muževe plate - Bez obzira koliko te on volio

  Mnoge žene kada se udaju misle da su uspjele u životu. To je zapravo velika greška, jer sa muškarcima se nikad ne zna, danas su ovakvi sutra su onakvi. Mjenjaju se poput vremenske prognoza.


Moja je greška bila što nisam poslušala starije od sebe kada su me savjetovali da učim na njihovim greškama. Sada ove pameti svakoj djevojci znala bi poručiti nekoliko savjeta:


1. Prije nego se udaš - Raspitaj se


Ne dozvoli sebi da se udaš, a da prije toga ne ispšitaš za koga se udaješ i u kakvu kuću odlaziš. Vjeruj mi, džaba ti ako je momak dobar a njegovi ne valjaju. Kad tad će i on krenuti njihovim stopama. Ne kaže se džaba ispod šljive ne pada kruška.


2. Ako narod priča loše znaj tu nešto ima


Narodu nikada ne treba u svemu vjerovati. Ali da postoji postotak tačnosti, velika je vjerovatnoća. Zato ako si već čula loše stvari o dečku za kojeg se udaješ, onda to i provjeri. Ni slučajno to ne shvataj olako govoreći da ti njemu sve vjeruješ. Sjeti se samo jednog: "Dok te mami, medom te hrani".


3. Ne dozvoli sebi da živiš od muževe plate


Uvjek se trudi da zaradiš svoj novac i da sama sebe obezbjediš. Malo je muškaraca kojima možeš u svemu vjerovati. Uostalom ne budi od onih koje žive od muževog bakšiša kad tad će ti to nabiti na nos.


4. Ne diraj nikog prva


Nikoga nemoj prva dirati, ali ko tebe dirne vrati mu duplo. Po cijenu svega. Ako je muškarac, nije izmislio svijet. Ako hoće poštovanje, nek prvo on nauči da poštuje.


Autor teksta: E.T


Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Pokreće Blogger.