Ads Top

Srećna žena živi po svojim pravilima - Ne po pravilima drugih: 6 osobina srećne žene

 Sreća jedne žene zavisi od mnogo faktora u životu. Prvenstveno, žena se mora boriti za sreću da bi bila srećna. Mi ćemo vam nabrojati 6 osobina koje posjeduju i kojih se pridržavaju srećne žene:


1. Sreća žene se ogleda u njenom karakteru


Bezkarakterna žena ne može biti nikada istinski srećna. Ona može glumiti sreću pred drugima, ali zapravo duboko u sebi svjesna je koliko je prazna.


2. Srećna žena živi po svojim pravilima - Ne po pravilima drugih


Srećna žena ne može biti ako slijedi tuđa pravila. Stim da je svjesna toga, tako nešto sebi neće nikada dozvoliti. Radije će biti sama nego živiti kako joj neko naredi.


3. Srećnoj ženi za sreću je malo potrebno


Srećna žena od života ne traži previše. Jedan od glavnih ciljeva u životu srećne žene jeste udati se za dobrog čovjeka. Ona je svjesna da je sve u životu džaba ako pored sebe nemaš plemenitog muškarca.


4. Svakoga će postaviti na mjesto gdje pripada


Nikome neće dozvoliti da pravi od nje budalu. Svakome će vratiti milo za drago, i dodatno ko god je izda, nakon što mu vrati istom mjerom, izbacit će ga iz svog života jednom za sva vremena.


5. Zna da novac nije sreća


Novac joj ne predstavlja ništa u životu. Uvjek će prije izabrati normalnog a dobrog čovjeka nego lošeg a bogatog. Drži se stare izreke: "Džaba ti kule i gradovi ako tu nema sreće". Skroman život i dobar muž su njeni najveći prioriteti.


6. Srećna žena ne podnosi laž


Srećna žena rečiće istinu, ma kakva ona bila. Vrlo je svjesna da laž u život može donjeti samo probleme a samim tim i pokvariti njenu sreću. Takođe, u svoju blizinu nikada neće pustite lažove. Jer joj takve osobe ništa dobro u život neće donjeti.


Autor teksta: E.T


Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Pokreće Blogger.