Ads Top

Pametna žena svoj moral nikada neće dovesti u pitanje - 10 osobina moralne žene

 Pametna a ujedno i moralna žena drži se svojih principa preko kojih nikada u životu neće preći. Ona je svjesna da se moral gradi godinama, a dovoljna je samo jedna minuta da ga izgubi. Mi ćemo vam ispod nabrojati deset osobina moralnih žena, kojih se one striktno pridržavaju:


1. Poštenje iznad svega


Poštenje je glavna odlika moralne žene. Svjesna je da gubljenjem svog obraza, gubi sve ono što je čitav svoj život gradila. Takođe smatra da apsolutno ništa u životu nije vrijedno toga da se stavi mrlja na svoje ime.


2. Karakter jak kao stjena


Karakter im je drugo ime. Veoma su koncentrisane po pitanju toga. Svakom muškarcu će jasno staviti do znanja da nije kao ostale, i ukoliko želi da bude sa njom morat će je prihvatiti ovakvu kakva je, ili nikako.


3. Jasno iskazuju svoje stavove


Moralna žena će svima sa ponosom iznositi svoje mišljenje. Smatra da svima može držati lekcije o moralu, jer ima i pokriće za to.


4. Cijene dobre ljude


Vole biti okružene dobrim ljudima. Jasno im je da dobri ljudi ih nikada na zlo neće navratiti. One kaži: "Dobar čovjek ako ti neće pomoći, odmoći ti neće sigurno".


5. Ne trpe poniženja


Na svaku vrsta poniženja uzvraćaju duplo ako ne i troduplo više. Moralna žena smatra da njoj niko ne može držati lekcije o životu. Pogotov ne osobe lakog morala.


6. Dobro dobrim vraćaju


Na svako dobro kada im neko učini, gledat će da to nikad ne zaborave i da kad tad to vrate za vrijeme svog života, i to ako treba u duplim količinama.


7. Jako su izbirljive


Veoma im je teško pronaći pravog muškarca za sebe, jer imaju visoke kriterijume po pitanju muško-ženskih odnosa. One jasno znaju šta traže i kakve kvalitete treba da ima jedan muškarac sa kojim bi one mogle biti.


8. Paze skim se druže


Ne dozvoljavaju sebi da se pronađu u društvu lako moralnih žena a kamoli da se sa njima druže. Drže se svoje logike "Bolje biti i sam, nego sa bilo kim".


9. Tuđe ih ništa ne zanima


Nikada sebi neće dopustiti da budu sa tuđim muškarcem. Smatraju to najadnijim potezom koji jedna žena može učiniti. Takve žene ne samo da nisu moralne, one jednostavno ne zaslužuju ni ime da im se pomene


10. Vode računa o stajlingu


Moralnu ženu nikada nećete viditi u provokativnom izdanju. Skladno oblačenje joj je jača strana. Najčešće su to normalne majice bez dubokog dekoltea i suknjice do ispod koljena.


Autor teksta: E.T


Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Pokreće Blogger.