Ads Top

Žena vam je jedino dobra kada ćuti i klima glavom - 10 stvari koje zrela žena sebi nikada neće dozvoliti

 Neke žene sazrijevaju prije, neke poslije a neke nikada. Sve je do toga na šta čovjeka život navede. Ko ima tešku prošlost primoran je da sazrije prije nego ostali, no naravno ima i izuzetaka. Veliku ulogu igra i obrazovanje. Mi ćemo vam navesti 10 stvari koji jedna zrela žena sebi nikada neće dozvoliti:


1. Zrelu ženu ne možete slagati


Ona vrlo lako čita ljude. Mnogo toga je prošla kroz život da bi sebi dozvolila da je neko farba i laže. Čim uoči bilo kakav vid laži i manipulacije, odmah će se distancirati od takve osobe.


2. Zrela žena nikome ne obara glavu


Žena vam je jedino dobra kada ćuti i klima glavom. Ovaj citat se najviše odnosi na mušku populaciju. Mnogo muškaraca nisu ljubitelji zrelih žena, jer su svjesni da im dosta stvari neće proći onako kako su oni zacrtali.


3. Zrela žena cijeni sebe


Ona se drži u životu samo jednog pravila: "Sebi si najbitnija"! Nikada neće dozvoliti da je bilo ko podcjenjuje. Radije će se okrenuti i otići ali poniženja neće trpiti.


4. Zrela žena poštuje tuđe a voli svoje


Ona nikada sebi ne bi dozvolila da nekoj djeci uzme oca ili ženi muža. Isto tako ono što je njeno čuva svim silama, i voli najviše na svijetu.


5. Zrela žena neće preći preko prevare


Ona nikada neće oprostiti prevaru. Smatra da žena koja oprosti tako tešku stvar, i zaslužuje da se vara.


6. Zrela žena pazi kako se oblači


Veoma dobro zna šta je red obući a šta nije nikako. Skladna odjeća joj najviše odgovara. Svjesna je da provokativna odjeća nije njen nivo.


7. Zrela žena traži poštovanje


Poštovanje joj je na prvom mjestu. Ona će poštovati sve ljude oko sebe stim da zauzvrat i oni njoj vrate poštovanje. Ukoliko joj ne ukažete poštovanje ni ona ga vama neće ukazati. Bez obzira ko ste. Smatra da niko nije bolji od nje.


8. Nikome ne daje drugu šansu


Ukoliko ste se ogriješili o nju, i iskreno se zbog toga pokajali. Daće vam jednu šansu. Ukoliko ponovo prokockate njeno povjerenje, nikada više je nećete dobiti.


9. Ne podnosi pokvarene osobe


Sebi nikada neće dozvoliti da bude u društvu pokvarenih ljudi. Radije voli biti sama čitavog života nego sa osobama koje joj ne žele dobro.


10. Ne trpi nepravdu


Nikada sebi neće dozvoliti da bude na strani nepravde. Ona će uvjek biti pravedna pa makar je to u propast odvelo.


Autor teksta: E.T


Napomena: Kopiranje sadržaja strogo zabranjeno bez saglasnosti autora.

Pokreće Blogger.